ROSS® - Интегрирани системи. Адаптирани и готови за употреба.

ROSS® - Интегрирани системи. Адаптирани и готови за употреба.

Услугите на ROSS® означават много повече от доставка на широка гама от висококачествени компоненти. Ние сме известни и с проектирането на решения за автоматизация, следващи спецификациите на клиентите. За да ви помогнем да изпреварите конкуренцията. Прости проекти или много сложни подредби на панелите, изискани конструкции от неръждаема стомана или конвенционални стандартни конструкции - нашите инженери ще се погрижат вашите идеи да бъдат внимателно реализирани на практика, съгласно вашите искания. Привлечете експертите на ROSS в екипа си.


Услугата на ROSS не се ограничава само до доставката на качествени компоненти и експертна поддръжка на приложенията. Опитните специалисти по приложенията са квалифицирани да разработват решения, специално съобразени с вашите нужди, а нашият конструктивен отдел осигурява експертното изпълнение на проектите.


Изпробвайте нашия потенциал. Независимо дали се нуждаете от сложни серии стендове за клапани, системи за монтаж на стена или плоча или дори отделни блокове за управление. Във всеки случай ще се радваме да ви представим рентабилни решения, които ще убедят и вас.

Източник: ROSS EUROPA GmbH